Vali İlhami Aktaş’ın Gelibolu Ziyaretleri
Dün Gelibolu’ya gelen Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Şehit Ailesini, Şoförler Odasını, Lavanta Tarlasını ve Halk Eğitim Merkezini ziyaret etti
26 Mayıs 2022 11:58Ana Sayfa > Gündem

Dün Evreşe beldesinde düzenlenen "Türk Mutfağı Haftası" etkinliklerine katılmadan önce Gelibolu merkezde bir dizi ziyaretlerde bulunan Çanakkale Valisi İlhami, son olarak da ilçedeki şehit ailesine ziyarette bulundu
Bu ziyaretler kapsamında, vali İlhami Aktaş ilk olarak Gelibolu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığını ziyaret etti.Vali İlhami Aktaş ziyarette, Oda Başkanı Ömür İşsever’den, şoför esnafının istek ve talepleri hakkında bilgi aldı.
Vali İlhami Ataş’ın ikinci durağı ise, Gelibolu Halk Eğitim Merkezi oldu.
Gelibolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kamil Çürüksulu tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Gelibolu Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği kurslar ve kursiyerlerin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.Vali Aktaş’ın diğer bir ziyareti de Kavakköy Beldesi’nde 250 dönüm arazi üzerine kurulan, lavanta bahçesi oldu.Hasat zamanı yaklaşan ve üretimiyle il geneline katma değer sağlaması beklenen lavanta bahçesinde incelemelerde bulunan Vali İlhami Aktaş, lavanta bitkisi hakkında bilgi aldı.
Valinin son ziyareti Şehit ailesine oldu
Vali İlhami Aktaş’ın son ziyareti ilçede yaşayan şehit ailesine oldu. Hakkari’nin Şemdinli ilçesi 34. Hudut Tugay Komutanlığında görevli iken Aktütün Karakolunda bir tankın mevzilenmesi sırasında meydana gelen kazada şehit düşen Tankçı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür GÜLÜNAY’ın ailesini ziyaret etti.
ziyarette Vali İlhami Aktaş, Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömür Gülünay’ın eşi Derya Gülünay ile bir süre görüşerek sohbet etti.
Vali Aktaş’a bu ziyaretlerinde ilçe kaymakamı Bekir Abacı, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Serhad Sürücü’de eşlik etti.